Powered by Blogger.

Kerajaan Selangor Didesak Utamakan Rakyat, Ketepikan Soal Politik - GPRS

Thursday, 2 August 2012

alt

SERI KEMBANGAN 31 Julai - Gerakan Prihatain Rakyat Selangor (GPRS) hari ini mendesak kerajaan negeri Selangor mengutamakan kebajikan rakyat berbanding soal politik.
Pengerusi GPRS, Datuk Sohaimi Shahadan berkata, kerajaan negeri itu sering melaung-laungkan 'pakatan rakyat' untuk rakyat tetapi mereka menipu rakyat dan juga diri mereka sendiri.
"Bagaimana kerajaan negeri boleh mengatakan krisis air tidak berlaku sedangkan ada rakyat yang menderita kerana tidak mendapat bekalan air?
"Jika benar kerajaan Selangor pandai menguruskan air, sudah tentu keadaan ini tidak berlaku," katanya kepada pemberita di sidang akhbar sempena Program Kami Prihatin hari ini.
Program Kami Prihatin telah mengadakan Majlis Penyampaian Sumbangan Tong Air dan Gotong Royong Mengangangkut Bekalan Air anjuran GPRS kepada penduduk Taman Pangsapuri Putra Budiman di sini.
alt
Menurut Suhaimi, kerajaan Selangor tidak mahu mengaku kelemahan diri sendiri tetapi hanya menuding jari untuk menyalahkan pihak lain.
"Kita tidak mahu rakyat terus menjadi mangsa kesombongan dan kedegilan kerajaan negeri. oleh itu, rakyat perlu bersatu menuntut kerajaan negeri agar pembangunan Loji Rawatan Langat 2 dapat dilakukan dengan kadar segera," katanya.
Sementara itu, beliau turut berkata rakyat perlu menolak kerajaan negeri yang sedia ada pada pilihan raya umum akan datang kerana jelas kerajaan itu lebih gemar berpolitik sehingga mengabaikan kebajikan rakyat.

Sumber : KLPOS

1 comments:

Global Products & Services Review 2 August 2012 at 01:01  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP