Powered by Blogger.

Ribuan Hadir Di Majlis Iftar Bersama MB Selangor Dan Ketua Umum P"Gay"R

Wednesday, 15 August 2012

Pernah 4 - 5 kali menghadirkan diri atas jemputan untuk berbuka puasa atau panggilan glamour tahun ini "Iftar" bersama-sama Menteri atau tokoh-tokoh politik daripada UMNO, untuk Ramadhan tahun ini. Namun, majlis yang CTS hadiri hanya bersifat sederhana. Tidaklah sampai ribuan seperti mana Rakyat Selangor yang turun untuk berbuka puasa bersama Menteri Besar Selangor, TS Khalid Ibrahim dan Ketua Umum P"Gay"R, Anwar Ibrahim. Keadaan rumah Menteri Besar menjadi penuh sesak. Keadaan surau di rumah Menteri Besar juga tidak dapat menampung hadirin yang datang.

Majlis yang diadakan semalam di Kediaman Rasmi Menteri Besar Selangor di Shah Alam adalah anjuran ABIM. Banner-banner telah diletakkan di beberapa tempat strategik di Shah Alam beberapa hari sebelum itu menjemput Rakyat Shah Alam untuk hadir beramai-ramai. Di dalam majlis berkenaan juga Anwar Ibrahim turut melancarkan (Anwar Ibrahim memanggil "meluncurkan", bunyi macam pelacur saja) buku karangan idola beliau Syed Yusuf Al Qaradawi. Di bawah disertakan gambar-gambar kemeriahan majlis berkenaan yang dihadiri ribuan Rakyat Shah Alam.

Sumber : Cucu Tok Selampit

1 comments:

Global Products & Services Review 15 August 2012 at 13:48  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP