Powered by Blogger.

SELANGOR MAKIN GILA !! ADUN SEKINCHAN HARAMJADAH SONGLAP DUIT ?!!

Wednesday, 8 August 2012


Penyelewengan Pangsapuri Damai, Sekinchan telah hampir sampai ke kemuncaknya apabila sedikit demi sedikit rahsia besar kroni ADUN Sekinchan mula terbongkar. Penduduk Sekinchan terutama golongan belia berbangsa Cina begitu marah dengan Celeng Sekinchan ini kerana tidak mengutamakan hak mereka terlebih dahulu sebelum menyerahkan rumah pangsapuri terbabit kepada syarikat kroninya.
Pengerusi SERANG, Budiman Zohdi, akan membongkar sedikit demi sedikit penyelewengan yang dibuat oleh ADUN Sekinchan terbabit yang mengaitkan dirinya dengan PBT Majlis Daerah Sabak Bernam yang turut terlibat dalam kelulusan penyerahan tender pangsapuri kepada sebuah syarikat yang baru diwujudkan untuk pengambil alihan pangsapuri ini secara total.


Budiman menegaskan YB Sekinchan perlu menjawab segala persoalan yang dikemukakan oleh penduduk tempatan berhubung kes ini. Laporan polis juga telah dibuat oleh NGO SERANG minggu lepas untuk mendesak Celeng Sekinchan ini menjelaskan apa kaitan beliau dengan NKK Enterprise yang membeli kesemua unit rumah pangsapuri terbabit.

Sumber : AAKJ

2 comments:

Global Products & Services Review 8 August 2012 at 00:02  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Prince Righty I 8 August 2012 at 00:06  

hmmm... tengok muka pun memang x layak jadi YB...

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP