Powered by Blogger.

Kawalan ketat untuk naik bas kempen Anwar

Friday, 24 August 2012Menteri Besar, Tan Sri Khalid Ibrahim telah membeli bas kempen untuk kegunaan Penasihat Kewangan Negeri Selangor, Dato Seri Anwar Ibrahim.
Idea untuk bas ini diambil dari parti AP Turki yang dipimpin Erdogan. Ia satu idea baik yang mempunyai pelbagai peranan.

Ia boleh jadi iklan bergerak, pentas ceramah yang lengkap dengan peralatan dan janakuasa sendiri, dan lain-lain.Katanya Khalid yang belikan dengan duit dia sendiri. Sanggupkah dia berbelanja sedemikian besar dengan keadaan dia disaman Bank Islam lebih RM60 juta. Ramai menjangka ianya sumbangan dari Erdogan untuk membantu kempen Anwar.Anwar boleh makan. minum. mandi, tidur dan buat macam rumah sendiri dalam bas itu. Jimat duit hotel boleh diguna sebagai alasan.

Selain kenderaan bergerak, Anwar begitu mobile untuk ke sana kemari berceramah dan menemui semua lapisan rakyat di mana-mana.Tidak semua orang dibenarkan masuk bas itu sewenang-wenang.

Kawalan ketat untuk masuk. Pengawal hanya lepaskan mereka yang tahu password masuk.

Sumber - Husin Lempoyang

1 comments:

Global Products & Services Review 25 August 2012 at 18:27  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP