Powered by Blogger.

SAH!! SELANGOR BERTUANKAN DAP!! HUKUM ISLAM TIADA DALAM SELANGOR!!

Thursday, 16 August 2012


JB pernah keluarkan satu artikel berkenaan isu ini yang mana DAP sebagai tuan di Selangor tidak bersetuju dengan undang-undang PAS dalam mengasingkan remaja yang menonton wayang di Kuala Selangor kepada 2 bahagian (bahagian lelaki & wanita).

DAP menentang dengan sekeras-kerasnya undang-undang tersebut yang ingin digubal oleh Majlis Daerah Kuala Selangor melalui kepimpinan PAS kawasan Kuala Selangor yang diketuai oleh YB Dr. Dzulkefly.

Perbincangan mengenai perkara ini telah dibincangkan di SINI.

Sumber : Jawa Bernam

1 comments:

Global Products & Services Review 16 August 2012 at 04:41  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP