Powered by Blogger.

MP PKR HALAU BINI MAKIN GELABAH TERUK!!!

Monday, 6 August 2012


Kesian Ahli Parlimen Kuala Langat yang terpaksa berbohong, menipu dan mengelat tetapi pada masa yang sama cuba menggertak mana-mana pihak yang mendedahkan salah lakunya.

Paling tak tahan apabila Abdullah Sani terang-terang menuduh isterinya sebagai pembohong dengan mempotretkan dirinya sendiri sebagai mangsa.

Mudahnya Abdullah Sani melarikan tanggungjawabnya. Si isteri yang bukan sahaja dihalau dan dimalukan, sebaliknya dimalukan tanpa sebarang perikemanusiaan.

Secara nyata dan sah, Abdullah Sani berbini baru. Bini baru diletakkan di rumah lama. Manakala bini lama dihalau keluar.

Alasan kononnya dia telah memberikan sebuah rumah di Desa Pandan kepada isteri tuanya sebenarnya boleh dipertikaikan. Kalau benar, mengapa isterinya terpaksa menumpang tinggal bersama-sama anak saudaranya di Kelang?

Kalau benar MP PUAKA itu memberikan pembiayaan RM2000 sebulan, mengapa pula pelbagai perkara lain termasuklah kata nista anak sendiri krpada isterinya itu kedengaran?

Maaf cakaplah, kalau lelaki yang bertahan dengan bini barunya di rumah lama dengan bini lama diterajang keluar, bermakna cakap-cakapnya yang lain, memang pembohongan semata-mata.

Apatah lagi 'saksi' anak sendiri yang tidak mahu kehilangan bantuan kewangan daripadanya sehingga sanggup mendurhalai ibu sendiri sudha cukup untuk menerangkan modus operandi Abdullah Sani.

Sumber : The Flying Kick

1 comments:

Global Products & Services Review 6 August 2012 at 16:05  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP