Powered by Blogger.

Pembangkang BIADAB ... Sultan Selangor KINI MANGSA SERANGAN AIB Oleh A.B.U.

Thursday, 16 August 2012

Dendam dan amarah pembangkang terhadap Sultan Selangor kini diarahkan kepada anakanda baginda, Tengku Amir




Apa dosa Tuanku Sultan Selangor terhadap pertubuhan yang dinaungi oleh pembangkang ini sehingga setiap perincian yang mengaibkan menjadi sasaran puak-puak yang dijanjikan syurga ini.







Jika musuh politik ialah UMNO dan BN sekalipun, mengapa perlu mengheret Tuanku Baginda Sultan Selangor ke kancah politik.


Gerakan itu dianggotai Pergerakan Kebebasan Sivil Malaysia (MCLM) dan Solidariti Mahasiswa Malaysia (SAMM) serta parti-parti politik seperti PKR, Parti Sosialis Malaysia (PSM) dan Parti Rakyat Malaysia (PRM). - Malaysian Insider, 9 Disember 2011

Tampak sudah ada satu gerakan sulit untuk menghembuskan nafas dan api kebencian terhadap Raja-Raja Melayu di negara ini.

Tampak sudah ada suatu gerakan mahu me'republik'kan Malaysia oleh gerakan yang dianggotai oleh MCLM, SAMM, PKR, PSM dan PRM ini.

Apa yang cuba dilakukan oleh Anwar Ibrahim terhadap Kesultanan Melayu di negara ini?

Sumber : GWM

5 comments:

=) 16 August 2012 at 08:29  

Sultan dan keluarge, kalau elok tingkah laku, rakyat tak kan marah..
Sultan sebagai ketue agame Islam, tapi syg, hanye tinggal name dan pangkat di atas kertas.

Kalau gamba2 yg disebarkan bukan asli, mengapekah sehingge kini, tiade kenyataan mengatakan gambar2 tersebut palsu?

Bile puak2 umno sebarkan video nuar berahim dan gambar azmin, tiade pulak bantahan drpd pihak umno..

So, bile kerabat sultan kene, menyalak mcm anjing kenape?

Dulu beriye iye mengatekan kite perlu tahu tingkah laku pemimpin dan bakal pemimpin.. kenyataan ni, dijadikan ticket utk mengaibkan pemimpin PR.

kerabat sultan, bukan bakal pemimpin ka?

BN n PR same je.. kene batang idung sendiri, tau plak nak melenting..

Bile tulis, tulis la perkare yg benar.. kalau betul kerabat sultan berperangai sedemikian rupe, perlu kah kite mengangkat kerabat sultan tersebut sebagai pemimpin?

Adekah tanpe sultan, bumiputera secare khusus dan rakyat negare ini secare amnye akan mundur?



usin 16 August 2012 at 12:39  

soalan anon atas sekali:
Adekah tanpe sultan, bumiputera secare khusus dan rakyat negare ini secare amnye akan mundur?
jawapan aku:
ya.

rie 16 August 2012 at 12:50  

ya...melayu akan mundur tanpa sultan...Sultan penaung bangsa melayu!

Global Products & Services Review 16 August 2012 at 13:24  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

=) 16 August 2012 at 22:17  

satu soalan dah terjawab..
mengape tidak mahu jawab soalan yg lagi satu..

perlu kah kite mengangkat kerabat sultan tersebut sebagai pemimpin?

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP