Powered by Blogger.

EKSKLUSIF - YDP MAJLIS PERBANDARAN SEPANG DIUGUT DR. XAVIER

Saturday, 11 August 2012

Salinan Surat MPS Ke KPKT Menyatakan Aku Janji Pemaju Telah Dibuat

SURAT AKU JANJI DI MANA SYARIKAT PEMAJU GEMA PADU BERJANJI PADA TAHUN 2010 KEPADA YDP MP SEPANG AKAN MEMINDAHKAN KUIL ITU KE KAWASAN MAJORITI PENDUDUK INDIA. DI KOTA WARISAN, DARIPADA 15,000 PENDUDUKNYA 99% ADALAH ISLAM. KUIL ITU PUN SELALU KOSONG, HANYA SEKALI-SEKALA MEREKA ADAKAN MAJLIS, KETIKA ITULAH MEREKA MEMASANG KON-KON MENGHALANG LALULINTAS, GANGGUAN BUNYI BISING SAMPAI KE KAWASAN RUMAH HINGGA JAUH MALAM. PALING PENTING KUIL ITU DI ATAS TAPAK HARAM! MAJLIS DAERAH SEPANG, JABATAN TANAH DAN GALIAN TIDAK PERNAH LULUSKAN!

Surat Dari MB Selangor Kepada Dr Xavier

PEJ MB SELANGOR HANYA MAMPU SORONG SURAT INI KEPADA YDP MP SEPANG YANG TIDOR DAN MEMBIARKAN SAUDARA SEAGAMANYA TERKONTANG-KANTING DI KAWASANNYA. DALAM ISU INI, YDP MP SEPANG SANGGUP MENGHILANGKAN DIRI DARI PEJABAT BERBULAN-BULAN, TIDAK MENGANGKAT TELEFON, SUSAH DIJUMPA, AKIBAT DARI TEKANAN DARI DR. XAVIER.

Salinan Report Polis Yg Dibuat Oleh Salah Seorang Penduduk

LEBIH DARIPADA 25 LAPORAN POLIS DIBUAT OLEH PENDUDUK TAMAN YANG 99% DARIPADA 15,000 PENDUDUK ADALAH MUSLIM. SATU KUIL YANG DULUNYA KECIL BERATAP ZINK BERDINDING KAYU BURUK KINI DIPERBESARKAN OLEH SYARIKAT GEMA PADU, DI MANA YDP MP SEPANG HANYA DUDUK DAN TIDOR SAHAJA TERHADAP ADUAN BERASAS PENDUDUK TAMAN KOTA WARISAN.

API KECIL SUDAH MENYALA DI BANDAR BARU SALAK TINGGI, UMAT ISLAM SUDAH TIDAK TAHAN DENGAN TARIK-TALI KERAJAAN NEGERI SELANGOR, MB SELANGOR YANG KEBETULAN MEMEGANG PORTFOLIO AGAMA ISLAM, BILA LAGI NAK GUNA KUASA, DAN KETAKUTAN ATAUPUN KETIDAKMAMPUAN YDP MP SEPANG MENYELESAIKAN MASALAH INI SEJAK 2010! JANGAN HARAPKAN SYARIKAT GEMA PADU YANG PENIPU...KAMU ADA KUASA DAN KAMU TAKUT MEMBELA UMAT ISLAM DI SINI, KELAK KAMU AKAN DITANYA KUASA KAMU ITU.

BERSAMBUNG DOKUMEN-DOKUMEN EKSKLUSIF YANG LAIN...

MYMASSA BIMBANG KERANA API KECIL SUDAH MENYALA, APAKAH MENUNGGU API ITU MEMBESAR...

2 comments:

Global Products & Services Review 11 August 2012 at 01:28  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review 11 August 2012 at 01:28  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP