Powered by Blogger.

Video Klip Panas Yb Kuala Langat HARAM JADAH Sebagai Bukti Beliau Gila Seks Kerana Menikah Isteri Muda WOW...!!

Friday, 3 August 2012


WOW...!!

Dengar khabar berita tidak lama lagi..., iya tak lama lagi akan tersebaarrrlah video panas mengenai perangai, kelakuan sebenar wakil rakyat PKR Ahli Parlimen Kuala Langat, Yb Abdullah Sani.

Yb PKR yang suka maki hamun pimpinan UMNO dengan panggilan HARAM JADAH sekarang mendapat balasan Allah swt secara tunai, cash on delivery apabila sentero Malaya dapat melihat dan menyaksikan pendedahan oleh isterinya sendiri mengenai perangai buruk tahap HARAM JADAH seorang wakil rakyat!

Video klip durasi beberapa minit ini khabarnya bakal diedarkan oleh kumpulan Faekah yang mahu melenyapkan karier politik Mak Lampir si Zuraidah Yb Ampang. Ketika berlaku krisis kepimpinan PKR Selangor, Zuraidah agak lantang menyuruh Setiausaha Politik MB Selangor, si Faekah untuk diam dan tutup mulut!

Tambahan pula Faekah pernah menjadi Ketua Wanita PKR Cabang Kuala Langat sudah tentu beliau malu dengan kelakuan buruk tahap HARAM JADAH Yb Dollah Sani sebagai Ahli Parlimen Kuala Langat.


Sepertimana yang telah diceritakan oleh Halimah Mohd Sahat isteri pertama Yb Dollah Sani, sebenarnya Ketua Wanita PKR Zuraidah Mak Lampir memainkan peranan menjadi batu api agar suaminya itu [Yb Kuala Langat] bernikah dengan Faizah Ariffin yang merupakan Ketua Wanita PKR Cabang Hulu Selangor, Faekah mewarisi prinsip Wan Azizah terlalu sensitif dengan isu poligami...!!

Waahhhh....!! Semakin menarik drama bentes membentes, tarik rambut dalam kain pimpinan PKR khususnya di Selangor. Baru sahaja sepenggal memerintah kerajaan negeri sudah pelbagai huru hara, haru biru, caca merba.... Bayangkanlah sekiranya memerintah lagi 50 tahun...!

Tak sabar rasanya Blog MIK mahu menonton video klip ini nanti..., sudah pasti Ahli Parlimen Kuala Langat sudah tak keruan, tak boleh tidur malam.., mandi tak basah..! Sama-samalah kita TUNGGUUUUUUUUUUU...!!

Sumber : MIK

2 comments:

Global Products & Services Review 3 August 2012 at 16:03  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

MangkukBtHayun. 3 August 2012 at 16:20  

woi, ijau laie pucuk nie, makan montah2 pun sodap nie. bergorak juga pipit den tengok teno nie..

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP