Powered by Blogger.

Skandal Seks - Anwar Ibrahim, Azmin Ali, Elizebeth Wong, Badrul Amin Arah Faekah Supol MB Letak Jawatan

Sunday, 1 July 2012Apa lagi nak dikata tentang pimpinan negeri Selangor yang mana ditadbir oleh kerajaan Pakatan PAS,DAP dan PKR yang pada Gomo dipenuhi dengan korupsi dan masaalah moral para pemimpin Pakatan.

Faeekah yang merupakan setiausaha politik kepada Menteri Besar Selangor dilaporkan telah dipaksa akur untuk meletakkan jawatan dalam masa terdekat ini. Malah Khalid Ibrahim MB Selangor yang sebelum ini mempertahankan Faeekah dari tentangan pihak dalaman kerajaan juga terpaksa akur apabila majority suara mahukan Faeekah Berundur dari jawatan yang disandang.

Apa pun Gomo tidak mahu mengulas lanjut apa yang hangat dalam pentadbiran Kerajaan negeri Selangor. Cuma apa yang perlu kita jelas disini Faeekah setiausaha Politik MB Selangor mungkin begitu bodoh kerana tidak mempunyai masaalah moral sepertimana pimpinan Pakatan yang lain.Anwar Ibrahim penasihat keewangan Selangor mempunyai masaalah moral dengan aksi video seks beliau. Dan tidak pernah didesak untuk meletakkan jawatan.Azmin Ali juga tidak didesak meletakkan jawatan walaupun aksi BLOWJOB beliau didalam JAMBAN tersebar dan sehingga kini tidak ada penafian ataupun saman yang beliau kemukakan hasil dari pendedahan blog blog dan akhbar arus perdana.Elizebeth Wong yang juga merupakan exco kanan kerajaan Selangor yang mana gambar bogel nya tersebar sebelum ini juga tidak meletakkan jawatan. Malah sehingga kesaat ini teman lelaki beliau juga masih disembunyikan di Indonesia.Badrul Amin penasihat Agama kepada Khalid Ibrahim yang ditangkap khalwat dengan isteri orang juga sampai sekarang masih mengekalkan jawatan penasihat ugaa MB.

Jadi kesimpulannya Faeekah seorang yang BODOH kerana meletakkan jawatan walhalkan pimpinan kerajaan yang lain bergelumbang dengan masaalah moral dan adaah satu kerugian buat faekah kerana tidak turut sama beraksi dengan aksi SEKS ataupun mempunyai Gambar Bogel yang mana pada Gomo jika Faeekah ada isu Seks ataupun gambar Bogel pasti jawatannya sebagai Setiausaha Politik MB tidak akan tergugat.

Rakyat Selangor boleh renungkan sendiri apa yang ditampilkan disini agar peka dan ingat bahawa kepimpinan Pakatan PAS,DAP,PKR dipenuhi dengan najis yang tidak bermoral sama sekali untuk mentadbir sebuah negeri yang hebat sepertimana Selangor.

Sumber : Papa Gomo

0 comments:

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP