Powered by Blogger.

Khalid Ibrahim's Baby?

Sunday, 1 July 2012


Bagai bayi yang dijumpai ditinggalkan di atas bonet kereta di perkarangan masjid, orang bertanggungjawab berdiam diri dan anak-anak kariah tertannya-tanya siapa yang empunya bayi?

Begitulah yang terjadi dalam perbezaan laporan RTPJ2 antara versi MBPJ dan versi Jabatan Perancang Bandar & Desa Selangor yang membawa kepada perubahan status zon Padang Kompleks Sukan PKNS Kelana Jaya.

MB Selangor TS Khalid Ibrahim dalam kenyataannya di Media Selangorku seolah-olah ketakutan meminta pihak menghentikan spekulasi.


Bagaimana hendak menghentikan spekulasi, apabila nama Khalid sendiri telah disebut dalam sesi pendengaran awam Selcat yang menyiasat perkara ini. [Baca SINI].

Kemudian diperkuatkan pula, bila Pengarah yang bertanggungjawab telah dinaikkan pangkat kepada YDP Majlis Daerah Kuala Selangor, sejurus perubahan status zon berlaku. [Baca SINI].

Sumber : Akar Umbi

1 comments:

Global Products & Services Review 1 July 2012 at 04:20  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP