Powered by Blogger.

LIVE - Debat Hassan Ali Dan Abd Rani ! Dimanakah PAS Selangor !

Saturday, 14 July 2012


Pergh...

Gempak memang gempak ! Bukan gempak sebab isi perdebatannya !

Sekarang jam menunjukkan jam 10.20 malam, yang mana semua tahu debat ini bermula jam 9 malam tadi.

Sehingga ke saat ini bayang dan batang hidung Abd Rani Osman masih belum kelihatan !

Senggugut ke ???

Macam yang korang tengok sepertimana gambar diatas la.

Sebelum itu, petang tadi ketika mempersiapkan pentas debat dan pemasangan banner pun kecoh dan gempak.

Pekerja pemasang banner dan mempersiapkan pentas debat telah diserang dengan parang. Kesian pekerja yang siapkan pentas debat dan pasang banner kena acu parang beb, tak cukup kot kes Ninja kat JPM tempoh hari !

Bagaimanapun, laporan polis telah dibuat dan berharap pihak polis ambil tindakan tegas !!

Takkanlah Abd Rani takut berdebat gi hantar orang pulak jadi Ninja kat tapak perdebatan ???

Sekarang ni dari puak pembangkang ramai golongan "mental" dan "bercelaru minda" !!!


Sumber : Kita Gempur

2 comments:

Global Products & Services Review 14 July 2012 at 15:05  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

WARISAN 14 July 2012 at 18:47  

Dia teloq habis masuk dalam, eeeeeeeeeeeee takut la tu hingga hantar wakil cuba menganggu pekerja pasang banner dan pentas lak.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP