Powered by Blogger.

SELANGORKU UNTUNG DARI RM40 JUTA KE 100 JUTA??

Sunday, 22 July 2012


Memang la naik dari RM40 juta ke RM100 juta...tapi bukan rakyat Selangor yang dapat..tetapi Talam yang dapat...siapa yang rugi? Rakyat Selangor la yang rugi sebab KEPANDAIAN Khalid Ibrahim menjadikan tanah yang dibeli kerajaan negeri Selangor sudah terlebih bayar sebanyak RM100 JUTA!!! Tanah tu pulak tanah DALAM AIR!!!ANWAR SEBAGAI PENASIHAT EKONOMI RM1 AJAR KHALID BELI TANAH DALAM AIR KA? Teringat kata-kata Tun M, you pay peanut you get MONKEY!!

Sumber : Ikrar Pemuda

2 comments:

Global Products & Services Review 22 July 2012 at 03:28  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

jiwakita 22 July 2012 at 05:32  

oleh kerana untung dari kutip hutang talam spt didakwa...maka ujudlah program selangorku...tapi sudah kantoi!!!....bukan untung dijana tapi kelentung terbongkar.....cuba menghalalkan rompakan sekala besar berlindung sebalik program selangorku!.....

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP