Powered by Blogger.

Terkini Dari KeadilanDaily - Azmin Akui Dirinya Berdosa Lawan UMNO

Wednesday, 30 May 2012


Timbalan Presiden PKR Azmin Ali membuat kenyataan di twitternya dan menjadi bahan berita di KeadilanDaily, bahawa dosa dirinya ialah LAWAN UMNO.

Berdosa kena taubat!



Sumber : Akar Umbi

6 comments:

Global Products & Services Review 30 May 2012 at 22:30  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

NasakTion 30 May 2012 at 22:31  

Dia dah tengok video Nalla agaknya..bertaubatlah Azmin..Jgn Terpedaya..Sumpah Ibu Makbul la..huh..apa pon tak boleh..

NasakTion 30 May 2012 at 22:32  

Dia dah tengok video Nalla agaknya..bertaubatlah Azmin..Jgn Terpedaya..Sumpah Ibu Makbul la..huh..apa pon tak boleh..

amirul ilham 30 May 2012 at 23:23  

tuan admin bolehkah masukan blog saya ke list blog tuan anakjati-kedah.blogspot.com

Cyleo Blue 31 May 2012 at 02:07  

bila dah lukakan hati ibu, mmg Allah SWT bayar cash atas dunia ni..ini adalah satu contoh terbaik di dunia moden skrg ini.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP