Powered by Blogger.

ELI WONG TERKANGKANG LAGI!! KALI INI BERSAMA AZMIN REAL!!

Saturday, 19 May 2012

ELI WONG DALAM SATU MAJLIS BELIAU MENGINGATKAN HADIRIN UNTUK MENYAMBUT HARI IBU, MENGINGATI BETAPA BESARNYA KASIH SAYANG SEORANG IBU.

YANG PALING MENARIK APABILA ELI WONG TIDAK LEPASKAN PELUANG UNTUK BELASAH AZMIN ALI YANG MENJADI TANGGANG MODEN DERHAKA TERHADAP MAK TOM BONDANYA...

PADA VIDEO KLIP DIBAWAH INI... BERIKAN TUMPUAN ANDA PADA MINIT KE 19 DIMANA ELI WONG SECARA TERANG TERANG SEBUT, " PLEASE DO NOT MAKE LIFE DIFFICULT TO YOUR MOTHER..., IT HAS BEEN NINE [9]MONTHS ALREADY..." SIAPA YANG SUDAH 9 BULAN TAK JENGOK IBUNYA..?? - m.i.k

Sumber : Belantan

1 comments:

Global Products & Services Review 19 May 2012 at 17:06  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP