Powered by Blogger.

Selangor Maju dibawah PR, 50%Free!! Bukan Pendidikan Tapi Tiger Beer!!

Tuesday, 8 May 2012


Tahniah Selangor kerana menjadi Negeri Berkebajikan dengan memberi 50% diskaun kepada pelajar-pelajar untuk menikmati beer tanpa batasan. Dengan hanya 50% kadar sewaaan bilik, sewaan selama 3 jam membolehkan pelajar-pelajar menikmati 1 jug beer percuma. Tahniah MB TS Khalid Gagap dan kesemua EXCO yang menjadi contoh dan teladan di dalam Pakatan Haram mengamalkan Negeri Berkebajikan. Ingat Selangor, Ingat Pakatan Haram. Ingat Pakatan Haram, Ingat beer percuma. Takebeer!!

Sumber : Cucu Tok Selampit

1 comments:

Global Products & Services Review 8 May 2012 at 17:06  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP