Powered by Blogger.

'Selangorku, Urut Sampai Terpancut'

Thursday, 24 May 2012


Wah! Seronok benar dapat tinggal di Selangor. Hampir setiap daerah yang terdapat di dalam negeri ini hampir semuanya mempunyai kemudahan rumah urut yang disediakan oleh kerajaan Pakatan Haram, PKR, PAS dan juga DAP.

Menurut sumber sohih dari BERNAMA, setakat ini di negeri Selangor di bawah pentdabiran rejim Khalid Gagap telah berjaya mengembangbiak industri rumah urut Selangor ke tahap yang paling tinggi sehingga hampir tiada negeri lain mampu menandinginya.

Terdapat lebih 80 pusat urut dan lebih 200 pusat urut beroperasi di Klang selain berpuluh-puluh lagi di Kuchai Lama, Damansara dan Ampang Jaya.

Angka-angka pertumbuhan pusat urut di Selangor seperti yang dapat kita lihat ini, sudah cukup membuktikan bahawa kerajaan Pakatan Selangor bukan sahaja mampu manjana pendapatan negeri dari sektor industri seperti pembuatan sahaja, malah turut dibantu juga melalui industri sokongan seperti, rumah urut, rumah pelacuran serta pusat perjudian.

Melalui perkembangan terbaru ini, dengan pertambahan mendadak pusat urut di Selangor, pasti akan lebih menarik minat ramai lelaki berhidung belang dari negeri-negeri lain di semenanjung datang berkunjung ke Selangor untuk mendapatkan 'ekstra servis' atau yang terpaksa 'makan luar' untuk merasai nikmat karipap daging ketika bini sedang dalam pantang atau datang bulan.

'Selangorku, Urut Sampai Terpancut', tema ini amat sesuai digunakan oleh kerajaan Pakatan Selangor untuk menarik pelanggan yang sering mangalami masalah sengal-segal badan, sakit otot atau kurang tut, agar berkunjung ke Selangor dengan jaminan sure pancut punya lah!.

Rakyat Selangor harus menerima perubahan yang berlaku terhadap negeri ini dengan hati yang redha sambil memikirkan apa pula bala bencana yang akan menimpa selagi exco agama Islamnya terus tidur lena di atas tilam empuk yang sangat mewah.

Sumber : Wak Jengkol

1 comments:

Global Products & Services Review 25 May 2012 at 12:49  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP