Powered by Blogger.

Selangor:Ahli Majlis Yang Dilantik Tidak Tahu Membaca

Thursday, 10 May 2012


BN dan Umno sering dituduh mengamalkan kroni , rasuah dan sebagainya. Kononnya mereka suci dan maksum dari sebarang dosa. Sedangkan mereka yang lagi teruk.

Berita dari Petaling Jaya ini sungguh mengejutkan. Didedahkan sendiri oleh Adun mereka. Demi kerana nak mengutamakan kroni untuk dilantik sebagai ahli majlis, orang yang tidak boleh membaca pun dilantik juga. Sehinggakan orang berkenaan tidak boleh mengangkat sumpah sebagai ahli majlis kerana tidak tahu membaca.

Sel13.com ada menulis tentang perkara berkenaan. Selanjutnya ada boleh klik di sini....

Nah ! Sekarang rakyat Selangor boleh nilai sendiri betapa teruknya orang yang menggegarkan pentas ceramah setiap malam kononnya BN dan Umno mengamalkan kroni serta rasuah.

Sumber : RBF Online

1 comments:

Global Products & Services Review 10 May 2012 at 17:50  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP