Powered by Blogger.

SELANGOR !! AHLI PARLIMEN PKR MINTA RM 10 JUTA DARI KHIR TOYO HARGA DVD JAMBAN ?!!

Thursday, 24 May 2012Ahli Parlimen Kapar , S Manikawasagam adalah antara pemimpin PKR yang sering dikaitkan dengan tindakan untuk keluar PKR sejak tahun pertama beliau dinobatkan sebagai MP.

Baru-baru ini semasa kunjungan Anwar Ibrahim ke Kapar, Manikawasagam dalam ceramahnya yang berkobar-kobar depan Anwar menyatakan taat setia beliau kepada PKR dan tidak akan keluar parti seperti rakannya N Gobalakrishnan. Kesempatan itu digunakan sebaik mungkin oleh beliu untuk membelasah Gobala.

Banyak pihak tidak mengetahui kisah sebenar disebalik dakwaaan atau khabar angin yang tersebar sebelum-sebelum ini yang mengatakan MP Kapar akan keluar parti. Dakwaan tersebut adalah benar, cuma ianya tidak menjadi kenyataan kerana habuan tidak dapat dipenuhi. Ada kalanya cerita tersebut disebarkan sendiri oleh MP Kapar dan orang-orangnya untuk menarik perhatian pemimpin-pemimpin PKR.

Hujung 2008 Manikawasagam bermasalah dengan Kerajaan PKR Selangor berhubung isu Klang Sentral dan isu pasir. Masa itu beliau tekad untuk keluar dari PKR. Pada satu hari di bulan Disember selepas selesai ceramah di Kuala Selangor, lebih kurang jam 1.30, Manikawasagam telah menuju ke Hotel Holiday Inn Glenmarie di Shah Alam untuk bertemu DR Khir Toyo, mantan MB Selangor. Terdapat beberapa individu lain turut serta dalam pertemuan itu. Antara 7-8 orang.

Sumber : AAKJ

1 comments:

Global Products & Services Review 24 May 2012 at 19:21  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP