Powered by Blogger.

TERKINI - Isteri Yang Ditangkap Khalwat Bersama Badrul Amin Penasihat MB Selangor Tuntut Fasakh Keatas Suaminya

Tuesday, 20 March 2012


Seorang wanita yang sebelum ini dikaitkan dengan satu kes kontroversi di Kuantan, Pahang, akhir bulan lalu bertindak menarik balik permohonan cerai terhadap suaminya di Mahkamah Rendah Syariah Rompin di sini semalam.

Sebaliknya, Izatil Iwani Rashid, 28, yang bertugas sebagai juruteknik di sebuah kolej kemahiran di sini memutuskan akan membuat tuntutan fasakh terhadap suaminya, Fazli Pungut, 32, di Mahkamah Tinggi Syariah Kuantan.

Wanita itu yang hadir ke mahkamah seorang diri membuat tuntutan notis tarik balik tersebut di hadapan Hakim Syarie Abu Kassim Pilus di dalam kamar hakim.GOMO: Wow tak jadi cerai pulak? Hebat le Kaunseling dari Badrul Amin Ostaz yang merupakan Punaisihat Ugama MB Selangor ni. Mula mula bila dah kantoi Khalwat dan Badrul kekasih hati dibantai dengan suami wanita isteri orang ni Tuntut Cerai. La ni tak jadi pulak dan sudah pasti agenda permainan politik Badrul lah yang menyebabkan penceraian tidak dibawa ke Mahkamah.

APa sekalipun ini satu contoh jelas yang mana Badrul Amin Ostaz yang sering berkopiah menyamar Warak dan Alim sebenarnya adalah SYAITAN besar yang suka mengambil isteri orang untuk dipuaskan Nafsu Serakah beliau.

Khalwat

Kejadian ditangkap Khalwat di Kuantan Pahang bersama Isteri Orang sudah cukup membuktikan bahawa orang orang Pakatan ini berlakon sahaja Alim dan Warak tetapi mempunyai Nafsu buas bagaikan binatang.


Psssttt... Penasihat Ugama MB Selangor tibai bini orang. Bini MB Badrul tibai tak?
0 comments:

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP