Powered by Blogger.

MANIFESTO SEWEL PAKATAN SELANGOR.. KUOTA KHAS RUMAH PPR BUAT WARGA ASING!!

Tuesday, 5 June 2012
Tatkala Pakatan Selangor makin gila morian nak kekal kuasa di Selangor dengan menuduh lambakan pengundi hantu warga asing upahan BN disimpan di Negeri tersebut, satu pembongkaran yang mencipta sejarah masyarakat Selangor kini sudah bertapak di Negeri pimpinan Khalid Gagap itu.

Rumah PPR yang sewajarnya diberikan kepada warganegara Malaysia golongan berpendapatan rendah kini bukan sahaja ditekan dengan harga sewa yang naik sebanyak 2 kali ganda, malah mereka dihalau keluar jika tidak mampu membayarnya.Lebih mengejutkan, seolah2 kuota baru disediakan terhadap penginap rumah PPR apabila terdapat warganegara asing yang turut menginap di kawasan rumah PPR Lembah Subang 1 setelah dihalau penginap asal.

TONTON video pendedahan dari wakil penduduk kawasan PPR Lembah Subang 1 yang dipaparkan menerusi sebuah laman portal seperti yang tertera di atas.

1 comments:

Global Products & Services Review 5 June 2012 at 01:28  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP