Powered by Blogger.

"Saya pun follow juga macam Anwar buat" - Sindir Khalid Ibrahim Kepada Azmin Sambil Ketawa Sinis

Wednesday, 20 June 2012


MB Selangor TS Khalid Ibrahim secara terus terang dan sinis menyatakan pendiriannya yang mengambil pendekatan DS Anwar Ibrahim (seperti yang dihadapi dalam kes liwat dan China Doll), dalam berdepan dengan kritikan diperingat dalaman PKR, berhubung Geran Selangorku yang dikendalikan oleh Faekah Husin.

Bagi Khalid adalah mudah sahaja iaitu "ignore them" dan secara langsung bermaksud abaikan Azmin Ali (?).

Sumber : Akar Umbi

1 comments:

Global Products & Services Review 20 June 2012 at 15:17  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP