Powered by Blogger.

KEJAYAAN PKR PAKATAM MENGHALAKAN MAKSIAT DI SELANGOR.

Monday, 11 June 2012DI BAWAH IALAH CONTOH KEJAYAAN PAS PAKATAM SELAKU PEMEGANG EXCO BOLA DAN KASUT SUKAN ..... DAN SEBAGAI 'KUDA PERANG' DAP PAKATAM YANG ANTI ISLAM DAN MELAYU


PAS PAKATAM KATA BIR YANG DI JUAL BUKAN UNTUK ORANG ISLAM. LAGIPUN KILANG ARAK KAT SHAH ALAM BUKAN SALAH PAS PAKATAM YANG BUKA. PAS PAKATAM CUMA FIKIR BAGAIMANA HENDAK TAMBAH KERUSI DALAM SYURGA DAJAL AL MASIKH. INI IKLAN MAMPU TAMBAH KERUSI TERSEBUT.

SELAIN IKLAN DI ATAS, DI BAWAH INI JUGA SALAH SATU KEGIATAN DI MANA PADA PENDAPAT PAS PAKATAM ADALAH HARUS DIBIARKAN SAHAJA KERANA MAMPU MENAMBAH KERUSI DALAM SYIRGA DAJAL AL MASIKH.
TANPA PUSAT-PUSAT MAKSIAT JUAL CIPAP SEPERTI DI BAWAH INI, DAH TENTULAH LEBUHRAYA RAKYAT DI KELANTAM TAK DAPAT DISEMPURNAKAN.
APA ADA HAL PUN, CUKAI PREMIS HIBURAN MASUK POKET KERAJAAN NEGERI. ISH NI BUKAN MACAM HASIL DARI PUSAT JUDI GENTING HIGHLANDS !
ITU HARAM SEBAB DAPAT KE BN.
YANG DI BAWAH INI HALAL SEBAB NAK BANTU PAS KELANTAM BINA LEBUHRAYA DAN TAMBAH KERUSI DALAM SYURGA DAJAL AL MASIKH.

LAGIPUN PUSAT MAKSIAT MACAM INI YANG PERNAH DI SERBU KEMUDIAN DI SERBU LAGI MAMPU MENAIKKAN KADAR RIZAB AIR SELANGOR (AIR PERCUMA DAN ASLI LAGI)

SAKSIKAN !
Sumber : Jas Salleh

0 comments:

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP