Powered by Blogger.

Khalid Gereja Beri Amaran Kepada Pengerusi Surau & Nazir Masjid Di Selangor - Akan Dipecat Jika Tidak Batalkan Program Keagamaan Jika Ada Ceramah Paka

Saturday, 14 April 2012


Dalam ceramah Jom Bersih 3.0 di Setapak Jaya, MP PAS Shah Alam Khalid Samad a.k.a Khalid Gereja menuduh program yang berlangsung serentak dengan majlis ceramah parti pembangkang tersebut sebagai mengganggu masyarakat.

Bukan itu sahaja, Khalid memberitahu orang-orang Setapak Jaya bahawa kalau di Selangor, Pengerusi Surau berkenaan gerenti dipecat.

Apakah itu amaran kepada Pengerusi Surau dan Nazir Masjid di Selangor bahawa surau-surau dan masjid mesti membatalkan program-program keagamaan, jika ada ceramah politik Pakatan Rakyat di kariah mereka?

Sumber : Akar Umbi

2 comments:

Global Products & Services Review 14 April 2012 at 15:46  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Juventus Loculus 17 April 2012 at 11:34  

abaikan skim pelaburan diatas...

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP