Powered by Blogger.

PANAS!! AMK SABAK BERNAM AKAN BUAT DEMO BANTAH AZIZ BARI CALON PKR!!

Friday, 2 November 2012SEMALAM di dada akhbar Sinar Harian, sebilangan Angkatan Muda Keadilan Cabang Sabak Bernam menyatakan pendirian mereka untuk membantah pencalonan Dr. Aziz Bari bari mencalon calon bagi Parlimen Sabak Bernam.

Ketua AMK Sabak Bernam berkata, pada Mesyuarat Agong Tahunan Cabang Sabak Bernam yang berlangsung bulan September yang lepas mereka semua telah sebulat suara untuk tidak menyokong calon pilihan Anwar Ibrahim ini bagi mewakili pakatan untuk Parlimen Sabak Bernam.

Malah Ketua Cabangnya, Dr. Badrul Amin juga menafikan untuk menyokong Aziz Bari kerana beberapa faktor yang menampakkan kekalahan teruk bagi PKR jika calon yang diletakkan tidak memenuhi kriteria pemimpin yang mereka inginkan.

Atas beberapa faktor seperti jarang balik ke kampung sebelum ini nama Aziz Bari ditolak mentah-mentah. Hanya beberapa bulan ini sahaja selepas berhenti dari UIA barulah nampak muka dan mula berkempen di sekitar Sabak Bernam.

Malah, tiada seorang pun ahli PKR Sabak Bernam yang turut bersama Aziz Bari untuk berkempen. Aziz Bari berkempen kini ditemani oleh sebilangan ahli PAS yang bersimpati dengan beliau.

Bagaimana nak menang jadi YB kalau ahli parti sendiri tidak menyokong? Berhentilah bermimpi disiang hari...

Anwar hanya tabur janji kepada Aziz Bari supaya jadi calon walhal Badrol Amin masih menaruh harapan untuk terus bertanding Parlimen Sabak Bernam atas tiket PKR. Aku boleh nampak pasti akan kekecohan besar akan berlaku dalam PKR Sabak Bernam tak lama lagi bila kedua-dua bakal calon ini berentap.

Badrol Amin pilihan ahli parti, Aziz Bari pilihan Anwar Ibrahim...

Sumber Jawa Ber6

1 comments:

buncit ituseksi 2 November 2012 at 20:52  

Salam 1 Malaysia

saya sudah linkkan blog anda ke blog saya..harap anda juga berbuat demikian

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP